Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρουφάκης: Το ΜέΡΑ25 καλεί στην αυριανή απεργία - «Όλα παίζονται»

Βαρουφάκης: Το ΜέΡΑ25 καλεί στην αυριανή απεργία – «Όλα παίζονται»

Δεν υπάρχουν κεκτημένα για τον κόσμο της εργασίας. Όλα είναι στον αέρα. Όλα παίζονται. Το ΜέΡΑ25 καλεί όλες και όλους, αύριο, στην Κλαυθμώνος στις 11.00, τονίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης

O γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με δήλωσή του καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος καθώς όπως αναφέρει «είναι όλα στον αέρα» και «δεν υπάρχουν κεκτημένα για τον κόσμο της εργασίας».

Η δήλωση του κ. Βαρουφάκη έχει ως εξής:

«Δεν υπάρχουν κεκτημένα για τον κόσμο της εργασίας. Όλα είναι στον αέρα. Όλα παίζονται. Το ΜέΡΑ25 καλεί όλες και όλους, αύριο, στην Κλαυθμώνος στις 11.00, με τις μάσκες μας και τις αποστάσεις μας, να ρίξουμε την μάσκα της ολιγαρχίας και να σβήσουμε τις αποστάσεις μεταξύ μας».

Μάλιστα ο κ. Βαρουφάκης αναπαράγοντας το μήνυμά του για την Πρωτομαγιά αναφέρει:

«Δεν σε αφορά η Πρωτομαγιά; Αντιπαθείς τον συνδικαλισμό και τις απεργίες; ΟΚ. Τότε όμως να γυρίσεις πίσω την αργία του Σαββάτου, το 8ωρο, την απαγόρευση παιδικής εργασίας, τις υπερωρίες, την υγειονομική περίθαλψη & τους κανόνες ασφάλειας στη δουλειά. Και μη ξεχάσεις τη σύνταξή σου!».

Για το ΜέΡΑ25 η αυριανή απεργιακή κινητοποίηση δεν είναι απλά επετειακό χαρακτήρα αλλά αποτελεί απάντηση στον επικείμενο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

«Τα νέα δικαιώματα, δουλειές και αποτελεσματικοί έλεγχοι που υπόσχεται ο κ. Χατζηδάκης μεταφράζονται σε απλήρωτες υπερωρίες, δουλειές σε καζίνο ή εξορύξεις και διάλυση της επιθεώρησης εργασίας. Όλες και όλοι θα δώσουμε την απάντηση αύριο στην εργασιακή δυστοπία της» επισημαίνει το ΜέΡΑ25.

Κάλεσμα στην απεργιακή κινητοποίηση απευθύνει και η νεολαία του ΜέΡΑ25.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024