
Saint Laurent: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα του οίκου στη Σεούλ
Έχοντας παρουσιάσει πρόσφατα τη χειμερινή συλλογή του 2021, ο Anthony Vaccarello άνοιξε το πρώτο κατάστημα Saint Laurent στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.
Έχοντας παρουσιάσει πρόσφατα τη χειμερινή συλλογή του 2021, ο Anthony Vaccarello άνοιξε το πρώτο κατάστημα Saint Laurent στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.
Πριν από τα επίσημα εγκαίνια, διασημότητες όπως η παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου Rosé ξεναγήθηκαν στη νέα τοποθεσία για να γιορτάσουν το λανσάρισμα.
Το μέλος του συγκροτήματος BLACKPINK έφτασε στην εκδήλωση με ένα μαύρο σακάκι και ένα σορτς σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο πουά, το οποίο είχε συνδυάσει με ζώνη από χρυσή αλυσίδα και τσάντα hobo. Εκτός από το αστέρι K-pop, ονόματα όπως η Claudia Kim και η Yeseul Han εμφανίστηκαν φορώντας τα σχέδια του Vaccarello για τη γαλλική μάρκα.
Το κατάστημα εκτείνεται σε δύο ορόφους, η νέα ναυαρχίδα διαθέτει μοντέρνα εμφάνιση με ασπρόμαυρους μαρμάρινους τοίχους και δάπεδα. Τα προϊόντα προβάλλονται σε μια σειρά ραφιών με συνδυασμό γυαλιστερών και ματ φινιρισμάτων. Η κεντρική σκηνή μέσα στο χώρο είναι διακοσμημένη με μια πινακίδα με νέον με την ένδειξη «I Wish You Were Here», ένα κομμάτι εγκατάστασης του Κορεάτη καλλιτέχνη, Jung Lee.
- Το πώς θέλει να είναι το κράτος και οι θεσμοί το 2030, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει δείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια
- Εφορία: Παρατείνεται η προθεσμία για διεκδίκηση μείωσης προστίμων έως και 75%
- Μαδριλένικη «μάχη» για τον Μακ‘Αλιστερ
- Γερμανία: Παραδόθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε αστυνομικό και ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα με τις τρεις κόρες του
- The Waterboys: Λυρισμός και έκσταση στον Λόφο της Σάνης
- Καρυστιανού: Στα ρηχά και χωρίς συγκεκριμένες θέσεις στα σοβαρά θέματα


