
Ιωάννα Μαλέσκου: Νέο «καυτό» τσιφτετέλι από την παρουσιάστρια
Με υπόκρουση αυτή τη φορά το «Θα κάνω ζημιές» η Μαλέσκου λικνίστηκε on air.
Μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει από το πρωινό που η Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε φωτιά στο πλατό με τον σέξι χορό της κοιλιάς που βάλθηκε να παρουσιάσει. Σήμερα την είδαμε και πάλι να χορεύει τσιφτετέλι και να προκαλεί αναστάτωση.
Τα μαθήματα οριεντάλ που έκανε στον «αέρα» της εκπομπής μερικές εβδομάδες πριν έγινα viral. Ντυμένη με το ανάλογο σύνολο και σε ζωντανή σύνδεση με την χορεύτρια Μυρσίνη Κόη από τη Σύρο η Μαλέσκου είχε δώσει τότε τον καλύτερό της εαυτό και είχε αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.
Σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Love it» βρέθηκαν η Χαρά Βέρρα, η Γωγώ Τσαμπά και ο Γιώργος Βελισσάρης και η παρουσιάστρια έδειξε ξανά τις χορευτικές της ικανότητες.
Δείτε την να χορεύει στο παρακάτω βίντεο, περίπου στο 8:30 και όχι μόνο:
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112




