Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τυφώνας» Σάκκαρη στους «16» της Μαδρίτης (2-0 σετ)

«Τυφώνας» Σάκκαρη στους «16» της Μαδρίτης (2-0 σετ)

Η Μαρία Σάκκαρη με τρομερή εμφάνιση, απέκλεισε με 6-3,6-1 την Ανετ Κονταβέιτ (Νο29) και θα παίξει με την Καρολίνα Μούτσοβα για μια θέση στους «8» στο Madrid Open.

Η Μαρία Σάκκαρη καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Ανετ Κονταβέιτ (Νο29) με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά της Μαδρίτης, ενώ βλέπει και οκτάδα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια φτάνει για πρώτη φορά τόσο μακριά στο συγκεκριμένο τουρνουά, ενώ έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της μέσα στο 2021, επικρατώντας σε περίπου μια ώρα.

Η Σάκκαρη στον επόμενο γύρο θα παίξει με την Καρολίνα Μούτσοβα, η οποία έβγαλε νοκ άουτ την Ναόμι Οσάκα για μια θέση στους «8». Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει πλέον μια αντίπαλο στα μέτρα της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η 5η νίκη σε 9 αγώνες της Σάκκαρη απέναντι στην Κονταβέιτ.

Όσον αφορά το ματς, από το ξεκίνημα η Σάκκαρη επέβαλλε τον ρυθμό της και έβαλε δύσκολα στην αντίπαλο της που δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Έκανε με το καλημέρα μπρέικ και προηγήθηκε με 1-0, ενώ στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της και με νέο μπρέικ έκλεισε το πρώτο σετ με 6-3.

Η Σάκκαρη όμως στο δεύτερο σετ ήταν ακόμη πιο κυριαρχική και καθάρισε το ματς σε λιγότερο χρόνο και χάνοντας μόλις ένα γκέιμ. Η Μαρία έσβησε διπλό μπρέικ πόιντ για το 1-0 στο 2ο σετ και με μπρέικ θα προηγηθεί με 2-0 και όπως έγινε αντιληπτό όλα πήραν τον δρόμο τους, με την Ελληνίδα να τελειώνει το ματς με 6-1 και να προκρίνεται στους «16».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024