Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το «ευχαριστώ» της Ινδίας προς την Ελλάδα για την παροχή βοήθειας

Το «ευχαριστώ» της Ινδίας προς την Ελλάδα για την παροχή βοήθειας

Η ελληνική κυβέρνηση απέστειλε στην Ινδία, που δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία του κοροναϊού, 90 φιάλες οξυγόνου συνολικής χωρητικότητας 440 λίτρων, καθώς και υγειονομικό υλικό

Εκ μέρους της κυβέρνησης της Ινδίας, η ινδική πρεσβεία μέσω Twitter εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο υπουργείο Εξωτερικών και την Πολιτική Προστασία «για την ευγενική κίνηση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της προκλητικής πανδημίας».

Η ελληνική κυβέρνηση ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα των ινδικών αρχών και μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, απέστειλε στην Ινδία, που δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία του κοροναϊού, 90 φιάλες οξυγόνου συνολικής χωρητικότητας 440 λίτρων, καθώς και υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια και λοιπά μέσα αυτοπροστασίας).

«Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το αίτημα για παροχή συνδρομής, η Πολιτική Προστασία κινητοποιήθηκε για την προμήθεια των φιαλών οξυγόνου» τονίζεται σε χθεσινή ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024