
Ολυμπιακός – Ουίπεστ 9-8: Στον τελικό της Euroleague ο Θρύλος
Στον τελικό της Euroleague του πόλο τα κορίτσια του Θρύλου, υπέταξαν 9-8 την Ουίπεστ
Τα κορίτσια του Θρύλου με μια απίθανη εμφάνιση νίκησαν με 9-8 την Ουίπεστ στον ημιτελικό της Euroleague και προκρίθηκαν στον τελικό του Μεγάλου Σαββάτου (21:15).
Η αμιγώς ελληνική ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε ακόμη μια φορά τρομερά ψυχικά αποθέματα και πήρε μια μάγκικη πρόκριση στον τελικό, διεκδικώντας τη δεύτερη Euroleague στην ιστορία της.
Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη ήταν εξαιρετικές κατά τη διάρκεια ολόκληρης της αναμέτρησης, και τόσο με φοβερές άμυνες όσο και με έξυπνες αποφάσεις στην επίθεση μπόρεσαν να νικήσουν το φαβορί και να διεκδικήσουν το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους, μετά την κατάκτηση της Euroleague το 2015.
Τα πρώτα δύο οκτάλεπτα ήταν απολύτως ισορροπημένα, καθώς όταν η μια ομάδα σκόραρε η άλλη αμέσως απαντούσε, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 2-2 και τη δεύτερη στο 4-4, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο μέρος, το οποίο προμήνυε μια τεράστια μάχη.
Στο τρίτο οκτάλεπτο η Ουίπεστ έπαιξε καλύτερα στην επίθεση και μπόρεσε να πάρει εκείνη τα ηνία τρέχοντας ένα επιμέρους 2-3, το οποίο της έδωσε το προβάδισμα και το πάνω χέρι με την έναρξη της τελευταίας και καθοριστικής περιόδου.
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε
- Πυρκαγιές στο Οντάριο: Ο καπνός από τις φωτιές του Καναδά εξαπλώνεται προς τις ΗΠΑ
- ΕΠΟ: Τέλος του μήνα η συζήτηση για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι της Super League
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112
- Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου: Ένα διαφορετικό «αντίο» στη Μάρω Κοντού στην Πλάκα





