Λίγο… περισσότερο από όσα μάλλον θα έπρεπε «πορώθηκε» με το ζήτημα του πάρκινγκ ο Γκάρεθ Γουάιλντ, ο οποίος έβαλε στόχο ζωής να παρκάρει σε κάθε θέση του πάρκινγκ στο σουπερμάρκετ της περιοχής του.

Ο Γουάιλντ αποφάσισε να βάλει στον εαυτό του αυτή την πρόκληση όταν παρατήρησε ότι προτιμούσε συγκεκριμένες θέσεις στο πάρκινγκ.

«Τα τελευταία 6 χρόνια κατέγραφα κάθε θέση του πάρκινγκ που έχω χρησιμοποιήσει στο σουπερμάρκετ της περιοχής σε μια προσπάθεια να παρκάρω σε όλες. Αυτή την εβδομάδα ολοκλήρωσα το αριστούργημά μου», ανακοίνωσε μέσω Twitter.

Η «αποστολή» του ήταν ένα ακόμη από τα αμέτρητα πράγματα που επηρεάστηκαν από την πανδημία. Ο 39χρονης εξήγησε ότι συνήθως πηγαίνει μία φορά την εβδομάδα στο σοyπερμάρκετ και κάποιες φορές και ενδιάμεσα, για να πάρει λίγα πράγματα.

Κάτι που σήμαινε ότι με 60 επισκέψεις τον μήνα θεωρητικά θα μπορούσε να ολοκληρώσει την αποστολή του σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια. «Το εκνευριστικό ήταν ότι η πανδημία με καθυστέρησε», έγραψε στο Twitter.

«Είναι σαν τα παλιά άλμπουμ με τα αυτοκόλλητα, αλλά σε μια πραγματικά βαρετή εκδοχή τους», παραδέχθηκε με χιούμορ μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

Ο Γουάιλντ ήταν ιδιαίτερα οργανωμένος. Χαρτογράφησε τις 211 διαθέσεις θέσεις στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, αποκλείοντας εκείνες που προορίζονται για ΑμΕΑ και μηχανές. Στη συνέχεια χώρισε τις θέσεις σε έξι κατηγορίες, ενώ κρατούσε λογαριασμό για κάθε μία που είχε χρησιμοποιήσει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο