Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor spoiler: «Θέλω να αποχωρήσω…» – Βόμβα του Νίκου Μπάρτζη

Survivor spoiler: «Θέλω να αποχωρήσω…» – Βόμβα του Νίκου Μπάρτζη

Χαμός με την οικειοθελή αποχώρηση Νίκου Μπάρτζη στην παραγωγή

Μπροστά σε μια απρόσμενη εξέλιξη βρέθηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη πριν λίγες μέρες.

Τι συνέβη ακριβώς;

Ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει πιεστεί ξανά ψυχολογικά, ωστόσο έχει αποδείξει πως είναι ένα παιδί που δεν θα τα βάζει εύκολα κάτω. Ωστόσο πρόσφατα, όταν και βγήκε ο Τζέιμς Καφετζής υποψήφιος και τους έκαναν επίθεση συμπαίκτες και αντίπαλοι ο Νίκος Μπάρτζης πίστεψε πως ήρθε η ώρα που το τηλεοπτικό κοινό θα πετάξει εκτός Survivor το φιλαράκι του.

Μάλιστα ο ίδιος ήταν απογοητευμένος γιατί είχε παρακαλέσει, πίσω από τις κάμερες, τον Παύλο Γαλακτερό να δώσει εκείνον υποψήφιο και όχι τον Τζέιμς ωστόσο αυτό δεν συνέβη! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr κάπου εκεί ο Νίκος Μπάρτζης έφτασε στο απροχώρητο και ζήτησε από ανθρώπους της παραγωγής να φύγει από το Survivor εφόσον το τηλεοπτικό κοινό έβγαλε εκτός ριάλιτι τον Τζέιμς Καφετζή!

Πληροφορίες θέλουν τον Ροδίτη παίκτη της μπλε ομάδας να «έπιασε» τον φίλο του και να τον ηρέμησε ενώ του επεσήμανε ότι πολύ πιθανό να φτάσει η μέρα που ένας από τους δύο θα αποχωρήσει και θα πρέπει να μείνουν δυνατοί αφού είναι κρίμα να τα παρατήσουν τώρα που έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι το τέλος επειδή κάποια στιγμή κάποιος θα φύγει!

Ο Νίκος Μπάρτζης φέρεται να ηρέμησε μετά την παρέμβαση του φίλου του και τα θετικά νέα για το παρεάκι ήρθαν με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού να φύγει ο Κώστας Παπαδόπουλος και όχι ο Τζέιμς Καφετζή! Μάλιστα αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αργήσει πολύ η μέρα που θα αποχωρήσει ο Τζέιμς, αν δεν φτάσει μέχρι τον τελικό, αφού δείχνει πως έχει πέραση στο τηλεοπτικό κοινό!

Για να δούμε τι θα γίνει τελικά…

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024