Λύγισαν στον αέρα του MEGA με την αφήγηση της Κορινθίου με τις ακολουθίες της Μ. Πέμπτης & Μ. Παρασκευής
Τα τρία βίντεο με τις ακολουθίες θα αναρτηθούν σήμερα στο youtube, ενώ την αφήγηση κάνουν οι ηθοποιοί Μαρία Κορινθίου και Παναγιώτης Πετράκης.
Βίντεο με τις ακολουθίες της Μεγάλης Πέμπτης και της Μεγάλης Παρασκευής στα νέα ελληνικά θα μεταδοθούν φέτος μετά από πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του φιλανθρωπικού οργανισμού της, την «Αποστολή».
Τα τρία βίντεο με τις ακολουθίες θα αναρτηθούν σήμερα στο youtube, ενώ την αφήγηση κάνουν οι ηθοποιοί Μαρία Κορινθίου και Παναγιώτης Πετράκης.
«Ευχαριστώ την κ. Κορινθίου και τον. κ. Πετράκη, στην προσπάθειά μας να κατανοήσει ο κόσμος την ακολουθία των παθών, τον επιτάφιο θρήνο αλλά και το μήνυμα της Ανάστασης. Αυτό που ένιωσα παρακολουθώντας τις αποδόσεις της μετάφρασης μας συγκίνησε όλους πάρα πολύ. Και ειλικρινά πρέπει να το δουν όλοι» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA ο γενικός Διευθυντής της «Αποστολής», Κώστας Δήμτσας.
Αποκάλυψε, δε, ότι την ώρα του επιτάφιου θρήνου, η Μαρία Κορινθίου έκλαιγε από τη συγκίνηση.
«Μεγάλη μου χαρά και τιμή που μου ανέθεσε και με εμπιστεύτηκε ο κ. Δήμτσας και η Αρχιεπισκοπή. Μεγάλη τιμή να μοιραστώ με τον κόσμο τον επιτάφιο θρήνο. Είμαι πολύ φορτισμένη. Μεγάλο πράγμα να σε εμπιστεύεται η εκκλησία. Και να σου δίνει τον θρήνο της παναγίας. Η σκηνοθετική προσέγγιση του Γιάννη ήταν τέτοια, γιατί είναι πολύ κοντά με τα θεία. Γι’ αυτό απόδωσε έτσι αυτό που είδατε» υπογράμμισε από την πλευρά της η Μαρία Κορινθίου.
«Τόσο μεγάλα τα νοήματα των τροπαρίων αυτών. Το ότι ο θεός θυσιάζεται για τον άνθρωπο. Ήταν φοβερή η βοήθεια του Γιάννη Αϊβάζη που είχε τη σκηνοθετική επιμέλεια» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Πετράκης.
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′
- Άρσεναλ-Σπόρτινγκ 0-0: Με κακή εικόνα οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά


