
Θεσσαλονίκη: Στα χρώματα του Πάσχα οι ομπρέλες στη Νέα Παραλία
"Βάφτηκαν" κόκκινες για τη Μεγάλη Πέμπτη οι ομπρέλες στη Νέα Παραλία.
Με τα χρώματα του Πάσχα φωτίστηκαν απόψε οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.
Οι ομπρέλες, οι οποίες αποτελούν χαρακτηριστικό σημείο της παραλίας, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη φωτίστηκαν με το κόκκινο χρώμα, ενώ αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, θα είναι στο πένθιμο μοβ.
Τέλος, το Μεγάλο Σάββατο οι ομπρέλες θα φωτιστούν με το λευκό χρώμα.
Πολλοί ήταν οι πολίτες οι οποίοι κάνοντας τη βόλτα τους στην παραλία και βλέποντας τις χρωματιστές ομπρέλες να έχουν φωτιστεί, έσπευσαν για να βγάλουν μια φωτογραφία.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Ωραιόκαστρο: Νέο μήνυμα από το 112 – «Αν βρίσκεστε στην Ανθούπολη, απομακρυνθείτε προς το γήπεδο της Λητής»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς

