Ο Ολυμπιακός μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί διπλασίασε τα τέρματα του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα πριν το ημίχρονο με σκόρερ και πάλι το Μαροκινό.
Οι ερυθρόλευκοι στο 41ο λεπτό του ματς βγήκαν στην επίθεση με τον σέντερ φορ τους να ξεκινάει τη φάση, να δίνει αριστερά στον Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός έδωσε στον Μπρούμα και εκείνος στον Καμαρά που σούταρε από μακριά, ο Ελ Αραμπι εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και μια εξαιρετική προσποίησε έφερε την μπάλα στο αριστερό και εκτέλεσε για το 2-0, που φέρνει τον Ολυμπιακό αγκαλιά με την πρόκριση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μαροκινός επιθετικός ήταν αυτός που είχε σκοράρει από την άσπρη βούλα νωρίτερα, μετά το χέρι που έκανε ο Πίρσμαν στο σουτ του Μπρούμα.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Το τροχαίο που προκάλεσε και οδήγησε στη σύλληψή του φαίνεται πως ταρακούνησε για τα καλά τον Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει προσωρινά το γκολφ για να καταπολεμήσει τον εθισμό στο αλκοόλ και τα χάπια.
Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην κούραση που κατάφερε η Χάποελ να επιφέρει στον Παναθηναϊκό στο τέταρτο δεκάλεπτο από την άμυνά της κι έτσι να κερδίσει τους πράσινους.
Ο Πάολο Βαλέρι έκανε μάθημα στους διαιτητές για τα χέρια και πρόβαλε πέντε φάσεις από το πρωτάθλημα της Super League. Το μάθημα για στημένους αγώνες και τον τζόγο