
Μυτιλήνη: Βρέθηκε βλήμα στην προσωρινή δομή του Μαυροβουνίου
Παλιός εκπαιδευτικός όλμος σε αδράνεια βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στην προσωρινή Δομή μεταναστών του Καρά Τεπέ στο Μαυροβούνι.
Του Γιώργου Στεφάνου-Μυτιλήνη
Παλιός εκπαιδευτικός όλμος σε αδράνεια βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στην προσωρινή Δομή μεταναστών του Καρά Τεπέ στο Μαυροβούνι.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούνται εντός της Δομής από εκσκαφείς και διάφορα μηχανήματα εντοπίστηκε νάρκη-βλήμα, σε σημείο μακριά από σκηνές.
Αυτήν την ώρα έχουν σπεύσει και ενεργούν στην περιοχή πυροτεχνουργοί του Ελληνικού Στρατού, οι οποίοι θα εξετάσουν κι εν γένει την περιοχή, με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε ότι στο σημείο θα βρεθούν κι άλλοι εκπαιδευτικοί όλμοι.
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν δημιουργηθεί εκεί ο προσωρινός καταυλισμός μετά την ολική καταστροφή του ΚΥΤ Μόριας, η συγκεκριμένη περιοχή ήταν πεδίο βολής και χώρος εκπαίδευσης του Ελληνικού Στρατού.
- Ανδρουλάκης: Η Ευρυτανία αξίζει περισσότερα. Αξίζει ανθρώπους, ανάπτυξη, μέλλον – Νέο βίντεο στο TikTok
- Ιστορικό πανελλήνιο ρεκόρ από τον Γιώργο Φρανκς στα 400 μέτρα
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο έως 5 Ιουνίου – Τα ποσά
- Πέθανε η πρώην σύζυγος του Τζορτζ Λούκας, Μάρσια, βραβευμένη με Όσκαρ μοντέρ του Star Wars
- Chevron’s Block 10 Bet Rests on Promising Seismic Data
- Μάικ Τζέιμς: «Για εσάς είναι μεγάλη ομάδα η Ζαλγκίρις; Εγώ δεν τη θεωρώ μεγάλη»