
Προμηθέας: Απέκτησε τον Τζιαν Κλαβέλ
Η ομάδα της Πάτρας απέκτησε τον Τζιαν Κλαβέλ, ο οποίος φέτος αγωνιζόταν στη VTB με την Άβτοντορ, ενώ τη σεζόν 2017-18 είχε φορέσει για 9 παιχνίδια τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς.
Τη μεταγραφή του Τζιαν Κλαβέλ στον Προμηθέα ανακοίνωσε τη Μεγάλη Τρίτη (27/4) η Άβτοντορ.
Η ομάδα της Πάτρας μετά την αποχώρηση του Τζαούν Έβανς ενισχύεται με τον Πορτορικανό άσο, ο οποίος αγωνίζεται ως shooting guard, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως point guard.
Μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην VTB League με την Αβτοντόρ, έχοντας κατά μέσο όρο 16.2 πόντους και 2.4 ριμπάουντ, ενώ τη σεζόν 2017-18 φόρεσε για 9 παιχνίδια τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς.
Ο Γιατράς θα έχει μια ακόμα λύση για την περιφερειακή γραμμή ενόψει των πλέι οφ, με τον Ελληνα τεχνικό να προσθέτει στο ρόστερ της ομάδας έναν πολύ ποιοτικό γκαρντ, με εξαιρετικά νούμερα.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Αβτοντόρ:
? СПАСИБО, ДЖИАН! ??
⚡
27-летний пуэрториканский ?? защитник Джиан @clavelito04 КЛАВЕЛЛ после окончания контракта с «Автодором» продолжит сезон в греческом клубе @promitheasbc (Патры, ??).
?
Подробности:https://t.co/RZyTIEbLOT pic.twitter.com/nP04BP8HFA— BC Avtodor Saratov (@AvtodorSaratov) April 27, 2021
Και τον Πορτορικανό εν δράσει:
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
- Μεξικό: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Χεράτα» και… πέτσινα πτυχία


