
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η σπάνια φωτογραφία με τον πρώην σύζυγό της και την κόρη της
Δείτε την ανάρτηση που έκανε η δημοφιλής ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μας έχει συνηθίσει να χαρίζει γέλιο μέσα από τις τηλεοπτικές και θεατρικές της εμφανίσεις αλλά σπάνια μοιράζεται στιγμές της προσωπικής της ζωής.
Ωστόσο η δημοφιλής ηθοποιός θέλησε χθες να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο.
Στο παρελθόν η ίδια έχει μιλήσει με τρυφερά λόγια για την κόρη της και κατά καιρούς έχει αναφερθεί και στον πατέρα της Μαρίας, Ταξιάρχη Χάνο.
Η Κωνσταντινίδου και Χάνος μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, αλλά παραμένουν πολύ αγαπημένοι καθώς τους ενώνει η κόρη της.
Η τελευταία ακολουθεί τα επαγγελματικά χνάρια των γονιών της και εμφανίζεται στην «Μουρμούρα».
Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο Instagram οι τρεις τους ποζάρουν αγκαλιά. Στη λεζάντα η ίδια έγραψε: «Γέμισε η ψυχή μου χαρά!».
- Μαραντζίδης: Η άθλια συκοφαντία κρύβει τη δικαιολογία ότι ο Τσίπρας έχει δίπλα του πράκτορες, άρα δικαιούμαστε να τον παρακολουθούμε;
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Τι αλλάζει στις σχέσεις των συνιδιοκτητών σε πολυκατοικίες και Airbnb
- Λάρισα: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που φορτηγό παρασύρει μεταλλική γέφυρα και καταλήγει σε μάντρα επιχείρησης
- Σάκκαρη – Χβαλίνσκα 1-2: «Μπλακ άουτ» για τη Μαρία και αποκλεισμός από το Roland Garros
- Κρήτη: Στον ανακριτή η 25χρονη μητέρα και ο σύντροφός της για την κακοποίηση της 3χρονης στα Χανιά

