
Βίκυ Σταμάτη: To «ευχαριστώ» σε όσους έδωσαν αίμα για τον Άκη Τσοχατζόπουλο
Τα νεότερα για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Με μια ανάρτηση στο Facebook ευχαρίστησε η Βίκυ Σταμάτη όλους όσοι έσπευσαν να δώσουν αίμα για τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατσόπουλο, που νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο, από τον Μάρτιο.
«Ευχαριστώ εκ μέρους του τους συνανθρώπους – Ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη να σπεύσουν να δώσουν αίμα, προκειμένου να τον διατηρήσουμε στη ζωή… Ευχαριστώ πραγματικά, σας ευχαριστώ», έγραψε η Βίκυ Σταμάτη.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται από τα μέσα Μαρτίου στο Λαϊκό, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα.
Το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου είχε νοσηλευτεί στο Σισμανόγλειο με συμπτώματα πνευμονίας.
Δείτε την ανάρτηση της συζύγου του Άκη Τζοχατζόπουλου:
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ανδρουλάκης: Εκλογές τώρα, απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία ΝΔ
- «Μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο, ή και καθόλου» λέει καθηγητής Γεωλογίας για το υγρό τσιμέντο στη Κυψέλη
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- Massive Attack: Δυστοπία, Τομ Γουέιτς και επιστροφή στη δισκογραφία με έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς



