Τη δυνατότητα να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής για την παραμονή του στη Superleague έχασε ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον ΝΠΣ Βόλο στη Ριζούπολη.
Το ενδιαφέρον στο «Γεώργιος Καμάρας» ήταν μονόπλευρο, αφού η ομάδα της Μαγνησίας έχει σωθεί, ενώ αντίθετα η «ελαφρά» ταξιαρχία αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη θέση του μπαράζ.
Διότι δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη των Play Out, ο Απόλλωνας απέχει τέσσερις βαθμούς από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και τρεις από τον ΟΦΗ.
Πλέον, ο Απόλλωνας θα ψάξει τους βαθμούς που χρειάζεται στο επόμενο παιχνίδι του με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, όταν και ο αντίπαλος του θα προέρχεται από τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Οι καλές στιγμές στο παιχνίδι ήταν ελάχιστες, αφού οι δύο προπονητές έδωσαν έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία τους.
Ο Νίνης απείλησε με ένα μακρινό σουτ στο 4′, ο Ιωαννίδης απάντησε με ένα κοντινό πλασέ στο 29′, ενώ στο 43′ η κεφαλιά του Περέα πέρασε άουτ.
Στο 78ο λεπτό ο Βέρχουλστ μπλόκαρε την κεφαλιά του Λογαρά και στο 83’ το σουτ του Φερνάντεθ σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ ενώ στο 86’ ο Μπεντινελι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Γκαραβέλης έσωσε με τα πόδια.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του