
Survivor: Αποκάλυψη-βόμβα από τον Γιώργο Λιανό – Έρχονται ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης
Νομίζαμε ότι τα πράγματα θα ηρεμούσαν με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, όμως ήμασταν βαθιά γελασμένοι
Με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, τα πράγματα φάνηκαν να ηρεμούν στο Survivor. Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού, μάλλον το τελευταίο επεισόδιο ήταν απλώς… η γαλήνη πριν την καταιγίδα.
Ο Γιώργος Λιανός σήμερα (26/4) αποκάλυψε στη ραδιοφωνική εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 ότι οι στρατηγικές περνούν σε άλλο επίπεδο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη.
Ο παρουσιαστής μας έδωσε μία γεύση για το τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο!
Αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο: «Ηρεμία», με τον Γιώργο Λιανό να απαντά με ερώτηση: «Ηρέμησαν τα αυτιά σου;» και πρόσθεσε πως οι εντάσεις επιστρέφουν στο ριάλιτι.
Και ο Γιώργος Λιανός συνέχισε λέγοντας:
«Γελάω, γιατί μόλις γύρισα από το συμβούλιο του νησιού. Έχει ανάψει το παιχνίδι σε επίπεδο στρατηγικής. Έχουμε μπει σε άλλες καταστάσεις. Δεν ξέρω πότε γίνεται ατομικό, περιμένω κι εγώ ενημέρωση».
Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη και δήλωσε:
«Σε μια εβδομάδα θα έχουμε εκτίμηση από τους γιατρούς. Νομίζαμε ότι του γύρισε ο αστράγαλος, αλλά χτύπησε το γόνατό του».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
- ΗΠΑ και Ιράν «δοκιμάζουν» τα όρια της κλιμάκωσης: Πλήγματα σε ιρανικές υποδομές και επιθέσεις σε βάσεις στον Κόλπο
- Λορέντζο Καριέρε: Σήμερα η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό
- Αγροτική οικονομία: Ξεπέρασαν τα 2,1 δισ. ευρώ οι εξαγωγές σε φέτα και ελαιόλαδο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
