
Θρίλερ στην Τροιζηνία: Νεκρός 58χρονος δικηγόρος με τραύμα στο κεφάλι
Ένας 58χρονος δικηγόρος, από την Αθήνα, εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην μονοκατοικία όπου διέμενε στην περιοχή της Τροιζηνίας
Ένας 58χρονος δικηγόρος, από την Αθήνα, εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην μονοκατοικία όπου διέμενε στην περιοχή της Τροιζηνίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άτυχος δικηγόρος, ο οποίος εντοπίστηκε από φίλο του, χθες (Κυριακή) το πρωί, φέρει τραύμα στο κεφάλι. Σημειώνεται, πάντως, ότι στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.
Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του 58χρονου, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
- Σε στρατιωτική κινητοποίηση οι Χούθι – Έσπασε ο αεροπορικός αποκλεισμός της Υεμένης μετά από 11 χρόνια
- Οι ενδεκάδες στο Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι: Βασικός ο Μέσι (pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Αυστραλία – Αίγυπτος 2-4 στα πέναλτι (κ.δ, παράταση 1-1): Έγραψαν ιστορία και προκρίθηκαν στους «16» οι «Φαραώ»
- Τα hydration breaks αλλάζουν το ποδόσφαιρο




