
Φονικό στη Μακρινίτσα: Στους παππούδες η επιμέλεια του 2,5 ετών εγγονού τους
Η γονική μέριμνα και η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού ανατέθηκε προσωρινά -μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης- στην γιαγιά και τον παππού
Εκδόθηκε σήμερα, με εξπρές διαδικασίες η προσωρινή απόφαση για την αφαίρεση της επιμέλειας και άσκησης γονικής μέριμνας του 2,5 ετών Γιώργου από τον πατέρα του, ο οποίος δολοφόνησε την 28χρονη σύζυγό του και τον αδερφό της στις 5 Απριλίου στη Μακρινίτσα Πηλίου.
Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr μετά από αίτηση που κατέθεσε η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου, η γονική μέριμνα και η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού ανατέθηκε προσωρινά -μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης- στην γιαγιά και τον παππού Αθανασία Μαργαριτέλη και Απόστολο Τσάπα.
Όπως είχε δηλώσει ο παππούς στον ΑΝΤ1, το παιδί δεν ξέρει ακόμα την αλήθεια για τη μητέρα και το θείο του, αφού του έχουν πει ότι λείπουν σε ταξίδι.
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Γιορτή σήμερα 4 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]
- Euroleague: Ο Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία με 300 ματς στο πάγκο του Ολυμπιακού


