Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να επιστρέψει στους δέκτες μας, αυτή τη φορά μέσα από το Mega απ’ όπου έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα, πριν από 30 χρόνια.
Λίγο πριν το μεγάλο restart η βασίλισσα της πρωινής ζώνης απολαμβάνει λίγες ακόμα στιγμές ανάπαυλας και χαλάρωσης.
Το βράδυ της Κυριακής την είδαμε να διασκεδάζει κάνοντας live στο instagram με την καλή της φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη.
Λίγες μέρες νωρίτερα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην Πλάκα, στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη. Εκεί, φορώντας μια δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας πόζαρε για τις ανάγκες του νέου της διαφημιστικού, λαμπερή όπως πάντα.
Την δημιουργία της Κριθαριώτη ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι nude γόβες ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Ελένης επιμελούνταν η Ρούλα Σταματοπούλου.
Αποχωρώντας χαμογελαστή από το γύρισμα η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε ένα πιο απλό σύνολο- φόρμες, sneakers και δερμάτινο μπουφάν.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.