Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασμα Μπόλονι κατά της διαιτησίας: «Μας στέρησε τη νίκη, αρκετά»

Ξέσπασμα Μπόλονι κατά της διαιτησίας: «Μας στέρησε τη νίκη, αρκετά»

Έξαλλος και ο Μπόλονι με την απίστευτη απόφαση του Γκεστράνιους που στέρησε τη νίκη από τον Παναθηναϊκό

Έξαλλοι είναι στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία του Γκεστράνιους, με τον Λάζλο Μπόλονι να… βράζει και να μιλάει για αλλοίωση αποτελέσματος. Και για βαθμούς που έχουν στερήσει οι διαιτητές στους πράσινους τόσο σε αυτό το ματς, όσο και σε εκείνα με την ΑΕΚ και τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος προπονητής:

«Κάναμε έναν αγώνα καλύτερο σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ. Υπήρχαν κάποιες φάσεις που δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε. Όταν έρχεσαι σε μία έδρα ενός αντιπάλου που όλοι δυσκολεύονται και κάνεις την εμφάνιση είναι θετικό. Ήμασταν καλοί και δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου.Έχουμε και τον επόμενο αγώνα που είναι σημαντικός».

«Επιτρέψτε να πω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δύο πράγματα με ενοχλούν. Δεν ξέρω αν είναι ευθύνη της λίγκας ή της ομοσπονδιάς. Φέρνουν τέτοιους ξένους διαιτητές και τους πλήρωνουν. Από τότε που ήρθα εδώ δεν μίλησα ποτέ για την διαιτησία αλλά φτάνει πια. Είναι σαφές ότι απέναντι στην ΑΕΚ δεν ήταν πέναλτι και ο διαιτητής το έδωσε. Επίσης η αποβολή του Μαουρίσιο στο ματς με τον Άρη δεν ήταν. Είχε δοθεί ένα πέναλτι κατά μας που δεν ήταν και σε εκείνη τη φάση ο Μαουρίσιο είχε πάρει την πρώτη του κάρτα. Εδώ βλέπουμε μια φάση απόλυτα καθαρή. Υπάρχει var και πρέπει να το σεβόμαστε.

Αν έρχονται διαιτητές να είναι καλύτεροι από αυτός που υπάρχουν. Σε λίγο θα μας φέρουν διαιτητές από την Μογγολία. Είδα Έλληνες διαιτητές στα πλέι οφ να κάνουν καλύτερες διαιτησίες. Με ενοχλεί που έρχονται διαιτητές από οπουδήποτε. Ακόμα και από χώρες που έχουν χειρότερο ποδόσφαιρο από εμάς. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι το πως αισθάνονται οι Έλληνες διαιτητές που βλέπουν να σφυρίζουν αυτοί οι ξένοι. Θέλω να πω ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε τέσσερις βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών. Καλύτερα τα λεφτά που δίνουν σε αυτούς να τα δίνουν σε εμένα και το ορφανοτροφείο που έχω στη Ρουμανία».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024