Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Η «μυστική» συμμαχία Τζέιμς-Μαριπόσα και οι ανοιχτοί λογαριασμοί

Survivor: Η «μυστική» συμμαχία Τζέιμς-Μαριπόσα και οι ανοιχτοί λογαριασμοί

Είχαν συμφωνήσει να πουν πως δεν γνωρίζονται από πριν!

Στον καναπέ του Dot βρέθηκαν καλεσμένοι τρεις Survivors και μίλησαν για την επιβίωση στον Άγιο Δομίνικο, την ταλαιπωρία που έζησαν αλλά και τον παίκτη που θα ήθελαν να δουν στον τελικό, να κερδίζει το έπαθλο.

Η Έλενα Κρεμλίδου, η Μαριάθη Κάσδαγλη και ο Chris Σταμούλης συμφώνησαν ότι ο Νίκος Μπάρτζης, παρά τη σχέση που έχει με τον Τζέιμς, είναι αληθινός και εκείνος που θα ήθελαν να κερδίσει.

«Με ξαφνιάζει η υπομονή τους τώρα που τους βλέπω. Για να πας από την καλύβα σε ένα αγώνισμα είναι ταλαιπωρία. Όταν το κάναμε σκεφτόμουν ότι δεν αξίζει», δήλωσε η Έλενα και η Μαριάνθη πρόσθεσε ότι το γύρισμα στα παιχνίδια διαρκούσε αρκετές ώρες.

Από την άλλη ο Chris Σταμούλης μίλησε για τη συμπεριφορά του Αλέξη Παππά μέσα στο Survivor. «Δεν μου αρέσει η εμμονή που έχει με τον Τζέιμς. Τον δικαιολογώ γιατί ο Τζέιμς το ξεκίνησε και επίσης όταν είσαι υποψήφιος και δεν φεύγεις, θεωρείς ότι ο κόσμος για να σε κρατάει, γουστάρει αυτό που κάνεις».

Η Μαριάνθη συνεχίζει να υποστηρίζει τον Τριαντάφυλλο. «Είναι όντως αυτό που βλέπουμε. Είναι αληθινός και του αρέσει να κάνει σόου. Υπάρχουν ώρες που κουράζει, αλλά δεν υποκρίνεται, δεν βγάζει κακία και ίντριγκα. Μπορεί να κουράζει με την πλάκα και τα αστεία, όχι με την συμπεριφορά του και με επίθεση».

Η Έλενα αναφορικά με τον Ντάφυ δήλωσε ότι την κουράζει ο λαϊκισμός του, ενώ όπως είπε το ίδιο κάνει και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Παράλληλα τόνισε ότι θέλει να λύσει κάποια πράγματα με την Ελευθερία Ελευθερίου. «Έμαθα ότι είπε πράγματα που υποτίθεται ότι είχα πει εγώ. Με “έθαβε” όσο ήμουν στο νοσοκομείο».

Η Μαριπόσα αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Τζέιμς. «Γνωριζόμασταν με τον Τζέιμς και δεν το λέγαμε εκεί μέσα. Είχαμε συμφωνήσει ότι δεν θα το πούμε. Η λογική ήταν ότι αν ακούμε να λένε κάτι είτε για τον έναν, είτε για τον άλλον, θα το μεταφέραμε ο ένας στον άλλον. Ήταν ιδέα του Τζέιμς να κρατήσουμε κρυφή τη γνωριμία μας, αλλά κι εγώ συμφώνησα».

Δείτε και το βίντεο:

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024