Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς τα κρυπτονομίσματα μπορούν να βλάψουν τις προσωπικές σχέσεις

Πώς τα κρυπτονομίσματα μπορούν να βλάψουν τις προσωπικές σχέσεις

Μία μεγαλύτερη ποσότητα περιουσιακών στοιχείων σε μορφή Crypto κάνει πιο πιθανή τη δημιουργία θεμάτων στις προσωπικές σχέσεις.

Τα περισσότερα μειονεκτήματα των κρυπτονομισμάτων είναι ήδη γνωστά: αστάθεια, πιθανότητα κλοπής ή παραβίασης και πιθανότητα αλλαγών στις κανονιστικές ρυθμίσεις. Αποδεικνύεται, ότι τα κρυπτονομίσματα μπορούν επίσης να μην είναι αρκετά… βοηθητικά και στην κοινωνική ζωή του κατόχου τους.

Περίπου το 60% των επενδυτών σε κρυπτονομίσματα δηλώνουν ότι η πίστη ή οι επενδύσεις τους στο χώρο είχαν αρνητικό αντίκτυπο στις προσωπικές τους σχέσεις, σύμφωνα με έρευνα της SurveyMonkey που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της .Tech Domains που εξέτασε αρκετά θέματα σχετικά με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Επιπλέον, υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ του ποσοστού της καθαρής αξίας που επενδύει κάποιος σε κρυπτονομίσματα και της πιθανότητας να πει ότι οι προσωπικές τους σχέσεις έχουν επηρεαστεί αρνητικά.

«Η πίεση στις προσωπικές σχέσεις θα μπορούσε να έρθει από αρκετές διαφορετικές κατευθύνσεις» δήλωσε στο Bloomberg ο Τζέφρεϊ Χάλι, επικεφαλής αναλυτής της Oanda Asia-Pacific Pte. «Ένα πρόσωπο, το οποίο επενδύει σε κρυπτονομίσματα, και είναι σε σχέση με ένα άτομο που είναι σφοδρός αρνητής (των κρυπτονομισμάτων) θα δημιουργούσε φυσικά στρες – ειδικά όταν τα cryptos έχουν τόσο μεγάλες ενδοημερήσιες μεταβολές στην αξία και, επομένως, την αξία του χαρτοφυλακίου», κατέληξε.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι «τα χρήματα και η απληστία μπορούν να διαφθείρουν, αν ένα άτομο γίνει εκατομμυριούχος, ή χάσει τα πάντα, η αντίληψη και των δύο μερών το ένα προς το άλλο θα μπορούσε να αλλάξει».

Πηγή: OT

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024