
Open Βαρκελώνης: Ώρα ημιτελικού για τον Τσιτσιπά
Ο Έλληνας τενίστας διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ
Ο Γιανίκ Σίνερ είναι το τελευταίο… εμπόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά, στην πορεία του προς τον τελικό του Οpen της Βαρκελώνης.
Ο 20χρονος Ιταλός πρωταθλητής (Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη) απέκλεισε τον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ και θα βρεθεί στον δρόμο του «Tsitsifast», ο οποίος στο τουρνουά της ισπανικής μεγαλούπολης δεν έχει χάσει σετ, όπως έκανε και στους τελευταίους οκτώ (!) αγώνες του.
Ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχει εδραιωθεί στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δεν δυσκολεύθηκε απέναντι στον Καναδό Φέλιξ Οζιέ-Αλιασίμ (Νο 20 στον κόσμο), επικράτησε 6-3, 6-3 και πλέον απέναντι στον Σίνερ, θέλει να πάρει την πρόκριση στον τελικό για δεύτερο διαδοχικό τουρνουά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς προηγήθηκε ο θρίαμβος του στο Μόντε Κάρλο.
Ο ημιτελικός έχει προγραμματισθεί για τις 14:30 (ώρα Ελλάδας), ενώ σημειώνεται, ότι στην… προϊστορία τους, Τσιτσιπάς και Σίνερ, μετρούν από μία νίκη.
- Reuters: Βήματα προόδου στις επαφές Ουάσιγκτον–Τεχεράνης για τερματισμό του πολέμου
- Υποκλοπές: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συγκάλυψης
- Μάριος Οικονόμου: Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο
- Μποντιρόγκα: «Γιορτή ο τελικός Ολυμπιακός – Ρεάλ – Η Ευρωλίγκα έχει την καλύτερη διαιτησία»
- Πολύχρωμη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για το 10ο αυτοοργανωμένο Pride
- Νέα Αριστερά: Να μην ανακληθεί η αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
