O σκόρερ του Παναιτωλικού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, Έλντερ Μπαρμπόσα, μίλησε για την επικράτηση της ομάδας του και τόνισε πως θα παλέψουν μέχρι το τέλος με καρδιά για να μείνουν οι Αγρινιώτες στη Superleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:
«Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά περισσότερο για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ξέρουμε πως πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Πρόκειται για πολύ δύσκολα παιχνίδια.
Πλέον παίζουμε με καρδιά, έπρεπε να έχουμε πάρει κάποιους βαθμούς και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τώρα πλέον παίζει ρόλο η ψυχή. Πιστεύουμε στην παραμονή. Κανείς στα αποδυτήρια δεν αμφιβάλλει γι’ αυτό. Θα παλεύουμε μέχρι το τέλος με καρδιά».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»