Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Λαμία 0-0: Η… αγκαλιά της παραμονής

Ατρόμητος – Λαμία 0-0: Η… αγκαλιά της παραμονής

Ατρόμητος και Λαμία βολεύτηκαν στο 0-0 με τα δύο τελευταία ματς των πλέι άουτ να έχουν ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα για τις δύο ομάδες. Με δέκα από το 33′ λόγω αποβολής του Γιαννιώτη οι γηπεδούχοι, ακυρώθηκε γκολ του Ντέλετιτς για τους φιλοξενούμενους.

Σε ένα από τα χειρότερα ματς στο φετινό πρωτάθλημα, Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι. Βολεύτηκαν και οι δύο που βρίσκονται πλέον στο +4 και +5 αντίστοιχα από τη θέση των μπαράζ και μόνο με αυτοκτονία και απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων θα μπλέξουν.

Με δέκα παίκτες από το 33′ λόγω αποβολής του Γιαννιώτη οι γηπεδούχοι χωρίς όμως να απειληθούν ιδιαίτερα από τη Λαμία που πέτυχε γκολ με τον Ντέλετιτς στο 36′ αλλά ακυρώθηκε και οφσάιντ.

Ο Ατρόμητος μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση στο παιχνίδι και είχε δύο σουτ με Γκάλο (5′) και Γιακουμάκη (6′) αλλά ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια με τις δύο ομάδες να φοβούνται να πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο.

Στο 33′ ο Γιαννιώτης υπέπεσε σε γκάφα αφού έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής και αποβλήθηκε με τη συνδρομή του VAR με τη Λαμία να σκοράρει από το φαόυλ. Ο Ντέλετιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε και πάλι μέσω VAR για οφσάιντ του Ρόμανιτς που επηρέαζε τη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν ακόμη χειρότερο. Δύο αξιόλογα σουτ από Μαρτίνεθ και Ντέλετιτς και τίποτα άλλο με τις δύο ομάδες να περιμένουν απλά το σφύριγμα της λήξης από τον Καραντώνη. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά υπήρξαν και πολλά προβλήματα τραυματισμών για τις δύο ομάδες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νταβιώτης(55′ Νάτσος), Ραμπέγιο(35′ Θεοδωράκης), Γιακουμάκης(82′ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Βύντρα(61′ Βασιλακάκης), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο(25′ Γκούγκα), Τζανδάρης, Προβυδάκης(72′ Βλάχος), Ρόμανιτς(72′ Πίτι), Ντέλετιτς, Καραμάνος.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024