Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι υπερεκτιμημένος παρουσιαστής»
Η γνωστή δημοσιογράφος, Αφροδίτη Γραμμέλη δε δίστασε να απαντήσει με θάρρος στο «εξομολογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά όπως για τον ποιον θεωρεί υπερεκτιμημένο στην τηλεόραση.
Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη, τo βράδυ της Παρασκευής (23/4).
Η γνωστή δημοσιογράφος δε δίστασε να απαντήσει με θάρρος σε καμία ερώτηση του παρουσιαστή, όπως εκείνη για τον ποιον θεωρεί υπερεκτιμημένο στην τηλεόραση.
Πιο συγκεκριμένα, αν και με μια ελαφριά δυσκολία, η Αφροδίτη Γραμμέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα πω Χάρης Βαρθακούρης. Θεωρώ ότι ο Χάρης, δεν θέλω να τον αδικήσω γιατί είναι πολύ νέος, πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο από όσο κάποιοι άλλοι».
«Εγώ δηλαδή περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό στο Big Brother. Θεωρώ ότι καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν με εξέπληξε όσο θα περίμενα» πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.
https://www.youtube.com/watch?v=t2dK4EchOD0
H Αφροδίτη Γραμμέλη δήλωσε ακόμα ότι έχει υπάρξει πολύ σκληρή στην κριτική της προς τον Λάκη Γαβαλά και τον Δημήτρη Σταρόβα αλλά έχει αποκαταστήσει τη σχέση της μαζί της.
Ταυτόχρονα ωστόσο υπογράμμισε πως υπάρχουν περιπτώσεις τηλεοπτικών προσώπων για τους οποίους ξέρει πως μιλάνε αρνητικά για εκείνη όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, αλλά πρόκειται για άτομα τα οποία θα εξακολουθεί να πιστεύει πως είναι κακοί και ανύπαρκτοι για την τηλεόραση.
- Από πότε οι ταπεινές σαρδέλες έγιναν talk of the town;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Βαλένθια: Οι πανηγυρισμοί στη «Roig Arena» μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (vid)
- Χανταϊός: Πόσα είδη υπάρχουν; Πώς μεταδίδεται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Νέες ταινίες: Στους ρυθμούς των θερινών σινεμά
- Γιουβέντους: Χωρίς Champions League ανοίγει «τρύπα» 100 εκατ. ευρώ



