Κάτοικοι, φορείς και αιρετοί, έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα, λέγοντας ότι δεν θα δεχθούν τετελεσμένα σε βάρος του νησιού.

Εκατοντάδες Χιώτες πολίτες το πρωί του Σαββάτου αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες και εν μέσω πανδημίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Τοπικών Συμβουλίων Συκιάδας- Λαγκάδας- Καρδαμύλων και Βροντάδου αλλά και της Συντονιστικής Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων του νησιού, συμμετέχοντας στη μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στη δημιουργία υπερδομής στο Θόλος.

Κάτοικοι, φορείς και αιρετοί, έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα, λέγοντας ότι δεν θα δεχθούν τετελεσμένα σε βάρος του νησιού, τη στιγμή μάλιστα που η τοπική κοινωνία μέσω του ανώτατου πολιτικού της οργάνου, του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου έχει εκφραστεί υπέρ μίας δομής 500 ατόμων, μόνο για καταγραφή και ταυτοποίηση.

Όπως αναφέρει το politischios.gr Οι συγκεντρωμένοι, απαίτησαν από τον Υπουργό Μετανάστευσης να συμπεριφερθεί ως Βουλευτής Χίου, αφήνοντας πίσω τον αδιέξοδο σχεδιασμό, καθώς όπως είπαν οδηγεί και πάλι το νησί σε πρωτοφανείς καταστάσεις αντίστοιχες του Φεβρουαρίου του 2020.

Στην κινητοποίηση συμμετείχε και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Μετά την ειρηνική κινητοποίηση οι Χιώτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά το Πάσχα στη μεγάλη κινητοποίηση που θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία της Χίου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr