Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: «Καλό που τέθηκε εκτός συζήτησης το ESL, αλλά και το νέο Champions League δεν είναι ωραίο»

Κλοπ: «Καλό που τέθηκε εκτός συζήτησης το ESL, αλλά και το νέο Champions League δεν είναι ωραίο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ικανοποιημένος που δεν δημιουργήθηκε η European Super League, ωστόσο εξέφρασε τα παράπονά του για τη νέα μορφή του Champions League

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την «κατάρρευση» της European Super League, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο Champions League, τονίζοντας πως δεν του αρέσει το νέο φορμάτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού ματς με τη Νιουκάστλ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη European Super League αλλά και τον νέο τρόπο με τον οποίο θα διεξάγεται το Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος που η European Super League τέθηκε εκτός πλάνων, ωστόσο αναφερόμενος στο νέο Champions League, εξέφρασε την απορία του για το πώς θα χωρέσουν τα έξτρα παιχνίδια στο καλεντάρι.

«Απορώ που θα χωρέσουν τόσα ματς στο νέο Champions League»

«Το πιο θετικό από όλα, είναι πως δεν θα πραγματοποιηθεί η European Super League. Ξέρω ότι είναι φυσιολογικό ότι οι άνθρωποι θα λένε «πώς μπορούμε να συνεχίσουμε», αλλά αυτό δεν είναι κάτι που λύνεται σε μια εβδομάδα. Ως ομάδα πρέπει να επικεντρωθούμε στα πράγματα που κάνουμε, όπως το ποδόσφαιρο. Αυτό θα κάνουμε εμείς.

Δεν μπορείς να δημιουργείς διαρκώς νέες διοργανώσεις. Είναι πολύ καλό το ότι το European Super League δεν θα υπάρχει, αλλά και το νέο Champions League δεν είναι ωραίο. Η UEFA μας έδειξε την ιδέα και δεν μου αρέσει καθόλου, θα υπάρχουν δέκα αντί για έξι ματς. Απορώ που θα χωρέσουν στο καλεντάρι αυτά τα ματς» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024