Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η φοιτήτρια νομικής Κιμ Καρντάσιαν διαβάζει φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι

Η φοιτήτρια νομικής Κιμ Καρντάσιαν διαβάζει φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι

Η σταρ που έχει ξεκινήσει τις σπουδές της από το 2019 μοιράστηκε μια σέξι φωτογραφία από την ώρα της μελέτης.

Το διάβασμα είναι βαρετό αλλά η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να το κάνει πιο ενδιαφέρον. Η σταρ μοιράστηκε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν να μελετά για τη νομική φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι και ένα Chanel μαντήλι στο κεφάλι.

Περιτριγυρισμένη από βιβλία, σημειώσεις και το λάπτοπ της η 40χρονη Κιμ πόζαρε στο μπαλκόνι της να μελετά με προσήλωση, κάνοντας ταυτόχρονα λίγη ηλιοθεραπεία.

«Διάβασμα στο ήλιο» έγραψε η φρεσκοχωρισμένη Κιμ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ίδια έχει θέλει να γίνει δικηγόρος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της και έχει ξεκινήσει να μελετά από το 2019 για να καταφέρει να δώσει εξετάσεις το 2022. Η επιθυμία της όπως έχει αποκαλύψει είναι να γίνει δικηγόρος ποινικού δικαίου.

Η διάσημη τηλεπερσόνα ξεκίνησε την τετραετή μαθητεία της σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Σαν Φρανσίσκο το περασμένο καλοκαίρι, περίπου την ίδια εποχή που συνέβαλε στην απελευθέρωση από την φυλακή της Άλις Μαρί Τζόνσον.

Η 63χρονη βρισκόταν σε φυλακή της Αλαμπάμα καταδικασμένη για ναρκωτικά από το 1996 και η Κιμ Καρντάσιαν επισκέφθηκε τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο για να υποστηρίξει την υπόθεσή της, ενώ τελικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε την απελευθέρωση της Τζόνσον.

Το ενδιαφέρον της Κιμ Καρντάσιαν για την δικηγορία θα την οδηγήσει στα βήματα του πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, που ήταν μέλος της ομάδας υπεράσπισης του OJ Simpson.

«Τα Σαββατοκύριακα χρησιμοποιούσαν το σπίτι μας ως γραφείο, με τον Τζόνι Κόκραν και τον Μπομπ Σαπίρο. Ο μπαμπάς μου είχε μια βιβλιοθήκη και όταν έσπρωχνες έναν τοίχο υπήρχε μια ολόκληρη κρυμμένη ντουλάπα με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση του OJ Simpson. Τα Σαββατοκύριακα πάντα έμπαινα εκεί και χάζευα. Ήμουν πραγματικά πολύ περίεργη για τα εγκληματολογικά» έχει δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Καρντάσιαν έχει αυτή τη στιγμή για μέντορες δύο δικηγόρους, την Τζέσικα Τζάκσον και την Έριν Χάνεϊ, που την βοηθούν στις απαιτούμενες 18 ώρες εβδομαδιαίας εποπτευόμενης μελέτης.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024