
Survivor: Το άγνωστο δώρο του Γιώργου Λιβάνη στη Μαριαλένα
Το μενταγιόν του Σάκη μπορεί να συζητήθηκε, άλλο δώρο όμως δεν αποχωρίζεται η παίκτρια.
Μπορεί όλοι να μιλούν για το μενταγιόν που έκανε δώρο ο Σάκης Κατσούλης στην πρώην (;) σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όμως ένα άλλο, άγνωστο δώρο είναι εκείνο που η παίκτρια του Survivor δεν αποχωρίζεται ποτέ.
Οι κάμερες στράφηκαν δικαίως στο μενταγιόν που ο Σάκης έκανε δώρο στη Μαριαλένα.
Το πρώην ζευγάρι που φαίνεται να έχει έρθει και πάλι κοντά είχε μια τρυφερή στιγμή κατά την οποία ο Κατσούλης πρόσφερε στην Ρουμελιώτη ένα κολιέ με μια πέτρα σε σχήμα καρδιάς. Αυτό που ίσως όμως δεν ξέρουν πολλοί είναι πως η τελευταία φορά συνέχεια το δώρο που της είχε κάνει ο σύντροφός της Γιώργος Λιβάνης, πριν εκείνη αφήσει την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» η Μαριαλένα φορά στα χέρια της δύο κομποσκοίνια τα οποία της τα έκανε δώρο ο τραγουδιστής πριν φύγει για το ριάλιτι επιβίωσης καθώς χουν για εκείνη μεγάλη συναισθηματική αξία. Το στοιχείο αποκάλυψε πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον της παίκτριας.
Η Μαριαλένα φορά μάλιστα και ένα τρίτο κομποσκοίνι που είναι της γιαγιάς της που πέρασε στη μητέρα της Γεωργία Χαραλαμποπούλου και εκείνη το έδωσε στην κόρη της.
- Ολυμπιακός: Νίκη στη Λεωφόρο για χίλιους λόγους…
- Ουκρανία: Δεκαεξάχρονος νεκρός σε επίθεση στο Τσερνίχιβ
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Τρεις συλλήψεις για την παράσυρση της 16χρονης – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
- Η επίτευξη συμφωνίας με τις ΗΠΑ είναι ακόμη μακριά, λέει το Ιράν – Ένταση με πυρά σε πλοία στα κλειστά στενά του Ορμούζ
- Βγες από την παγίδα του people-pleasing: Πες «όχι» χωρίς ενοχές
- Της βυθισμένης στα σκάνδαλα κυβέρνησης, της φταίνε οι θεσμοί

