Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νότια Κορέα: Σύζυγος πρέσβη χαστούκισε πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων - Κατηγορήθηκε για κλοπή

Νότια Κορέα: Σύζυγος πρέσβη χαστούκισε πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων – Κατηγορήθηκε για κλοπή

Σάλο έχει προκαλέσει στη Νότια Κορέα η διένεξη που φέρεται να είχε η σύζυγος του Βέλγου πρεσβευτή σε κατάστημα ρούχων. Η γυναίκα κατηγορείται ότι χαστούκισε μια πωλήτρια αφού προηγουμένως είχε κατηγορηθεί ότι προσπάθησε να κλέψει κάποια είδη από το κατάστημα

Σάλο έχει προκαλέσει στη Νότια Κορέα η διένεξη που φέρεται να είχε η σύζυγος του Βέλγου πρεσβευτή σε κατάστημα ρούχων. Η γυναίκα κατηγορείται ότι χαστούκισε μια πωλήτρια αφού προηγουμένως είχε κατηγορηθεί ότι προσπάθησε να κλέψει κάποια είδη από το κατάστημα.

Η αστυνομία της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε εχθές ότι αναζητά την Σιάνγκ Σουεκιό, σύζυγο του πρεσβευτή του Βελγίου Πίτερ Λεσκουϊέρ, προκειμένου να την ανακρίνει σε σχέση με μια καταγγελία για επίθεση σε βάρος εργαζόμενης σε κατάστημα ρούχων.

Το βίντεο που δημοσιεύει το Reuters τραβήχτηκε στις 9 Απριλίου από κάμερα ασφαλείας και φέρεται να καταγράφει το συμβάν στο κατάστημα ρούχων, το οποίο προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης στη Νότια Κορέα, με πολλούς πολίτες να απαιτούν από την πρεσβεία του Βελγίου να ζητήσει επίσημα συγγνώμη.

Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα με μάσκα – που έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία ως η Σιάνγκ – να δοκιμάζει ρούχα και έπειτα να φεύγει από το κατάστημα. Μια πωλήτρια την ακολουθεί στον δρόμο, με την υποψία ότι η γυναίκα προσπαθούσε να φύγει με ένα προϊόν που δεν είχε πληρώσει.

Στη συνέχεια, η κάμερα καταγράφει την γυναίκα να ακολουθεί την πωλήτρια μέσα στο κατάστημα και να ξεσπά εναντίον της εξοργισμένη που την κατηγόρησε άδικα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024