Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νιόπλιας : «ΟΦΗ και ΑΕΛ οι δύο καλύτερες επαρχιακές ομάδες»

Νιόπλιας : «ΟΦΗ και ΑΕΛ οι δύο καλύτερες επαρχιακές ομάδες»

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του, στην σημαντικότητα του αγώνα ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΑΕΛ, ενώ σχολίασε και την ιστορικότητα των δύο ομάδων.

Ο ΟΦΗ καλείται να προσπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ, στο Αλκαζάαρ, σε ένα παιχνίδι όπου έχει χαρακτηριστεί… τελικός και για τους δύο συλλόγους.

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League, τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορικότητα των δύο σωματείων.

«Εδώ που φτάσαμε είναι όλοι… τελικοί, έτσι πρέπει να το παίρνουμε. Είναι… τελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες, που όταν εγώ έπαιζα μπάλα, ήταν για τη συμμετοχή μας στα Κύπελλα Ευρώπης. Τώρα, οι δύο καλύτερες επαρχιακές ομάδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, παίζουν για την ύπαρξη τους στην Super League. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά και για τον αντίπαλο μας», ανέφερε αρχικά ο 56χρονος τεχνικός.

«Είναι μια ομάδα, η οποία είναι πολύ σκληρή και παίζει για το αποτέλεσμα. Είναι μια ομάδα, που έχει μεταλλαχθεί με τον ερχομό του κ. Φέστα. Βέβαια, δεν μπορεί να τη μεταμορφώσει μόνο ο προπονητής, αφού ταυτόχρονα ήρθαν διάφοροι παίκτες, που δεν ήταν στο κακό κομμάτι του πρωταθλήματος και έχοντας διαφορετική ψυχολογία, έδωσαν μια ώθηση και στους παλιούς παίκτες που έμειναν».

Όλα είναι παιχνίδια του… μισό μηδέν. Καμία ομάδα δε δίνει χώρο και ελευθερία κινήσεων. Ο καθένας κοιτάζει τι μπορεί να πάρει από το εκάστοτε παιχνίδι. Δεν είναι ένα πρωτάθλημα που έχει 26 αγωνιστικές και λες έγινε ένα λάθος, είναι ΟΚ, θα βγω να παίξω ποδόσφαιρο να ευχαριστηθώ. Ξέρουμε τι θέλουμε. Όσο καλά και να παίξεις, αν δεν πάρεις αποτέλεσμα… Το ίδιο ισχύει και για τη Λάρισα. Την επόμενη μέρα μένουν οι τρεις βαθμοί ή ο βαθμός που θα πάρεις στην χειρότερη περίπτωση» υποστήριξε κλείνοντας ο κόουτς του ΟΦΗ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024