Μένει εκτός Euro το Δουβλίνο
Οι τελευταίες λεπτομέρειες μένουν για την «αποχώρηση» του Δουβλίνου από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Euro, αφού η Ιρλανδία δεν μπορεί να εγγυηθεί την παρουσία κόσμου.
Η ιρλανδική κυβέρνηση υποστήριξε πως δεν αναμένεται να μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημα της UEFA για παρουσία θεατών στο 25% της χωρητικότητας των σταδίων, χάνοντας απ’ ότι φαίνεται την ευκαιρία να φιλοξενήσει το Euro.
Η οριστική απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για το Δουβλίνο, καθώς και για τις Μπιλμπάο και Μόναχο, που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα, αναμένεται να ληφθεί την Παρασκευή.
«Πιστεύουμε ότι ο Ιούνιος είναι πολύ νωρίς» δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Λίο Βαραντάρ, και συνέχισε: «Νομίζω ότι, αν συνεχίσουν να επιμένουν να έχουν το 25% του σταδίου γεμάτο, θα είναι δύσκολο να προχωρήσει, αρκετά ειλικρινά».
Στο Στάδιο Aβίβα είχαν προγραμματιστεί να φιλοξενηθούν τρεις αγώνες του 5ου ομίλου (Πολωνία-Σλοβακία στις 14/6, Σουηδία-Σλοβακία στις 18/6 και Σουηδία-Πολωνία στις 23/6) και στη συνέχεια ένα παιχνίδι για τη φάση των «16».
- Συναγερμός στο Παρίσι: Πολλαπλές απειλές για βόμβες – Εκκενώθηκαν κτίρια
- Επική ατάκα Καραλή σε Ντουπλάντις: «Μήπως να ασχοληθείς μόνο με το τραγούδι;» (vid)
- Λίβανος: Πλήγμα του Ισραήλ σε παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό – Νεκροί και τραυματίες
- Roblox: Πεδίο δράσης παιδεραστών και predators για την κομητεία του Λος Άντζελες – Ντόμινο καταγγελιών
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του στον προημιτελικό όμιλο του Champions League
- Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα τρία ΑΦΜ που ενώ δεσμεύτηκαν το 2022, εισέπραξαν κανονικά το… 2024


