Άρης – ΠΑΟΚ : Αδράνεια Γκάνεα – Κουέστα και 0-1 ο Σβαμπ (vid)
Ο Στέφαν Σβαμπ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην περιοχή του Άρη ανάμεσα σε Γκάνεα και Κουέστα και άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς στο ντέρμπι.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ντέρμπι με τον Άρη στο Κλέανθης Βικελίδης για την 5η αγωνιστική των play off και άνοιξε το σκορ με τον Στέφαν Σβαμπ.
Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 6ο λεπτό ο Δικέφαλος του βορρά έφυγε στην κόντρα, ο Σφιντέρσκι έκανε παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ενώ οι Κουέστα και Γκάνεα φάνηκε να ελέγχουν τη φάση, αδράνησαν και ο Αυστριακός μέσος το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.
Δείτε το γκολ του Σβαμπ στο Κλεάνθης Βικελίδης:
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται ο Τίμοθι Μπάσφιλντ 3 ημέρες μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για παιδική κακοποίηση
- Το κρυμμένο εγκεφαλικό σήμα που αποκαλύπτει την Αλτσχάιμερ χρόνια πριν από τη διάγνωση
- Σέρρες: Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου – «Ο άγγελός μου, έφυγε μαρτυρικά»
- Πότε θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού Αγίου Δημητρίου σε «Γιώργος Πρίντεζης»
- Καιρός: Πού καταγράφηκαν οι 8 χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Τρίτης – Αλλάζει το σκηνικό από την Τετάρτη
