Λάσο : «Ελπίζω να μας έγινε ένα καλό μάθημα η ήττα από την Εφές»
Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Εφές τονίζοντας πως ελπίζει να έγινε μάθημα στους παίκτες του.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές με μεγάλη διαφορά στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play-off της Euroleague, με τον Πάμπλο Λάσο να μην είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.
Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι, ειδικά στην τρίτη περίοδο, ενώ ελπίζει το συγκεκριμένο ματς να τους γίνει μάθημα ενόψει της συνέχειας.
Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:
«Παίξαμε αδύναμα στο τρίτο δεκάλεπτο και η Εφές σιγά σιγά ανέβαζε τη διαφορά υπέρ της. Αυτό πρέπει να έγινε ένα καλό μάθημα για μας ενόψει του αυριανού αγώνα.
Ελπίζω πως μάθαμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά αν θέλουμε να ανταγωνιστούμε μία τόσο ποιοτική ομάδα».
- Σασουόλο – Βερόνα 3-0: Την… έσπρωξε στην Serie B
- Με ομάδα έμπειρων, αλλά και νέους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα η Ελλάδα – Στην αποστολή ο Τεντόγλου
- Final 8: Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου – Έτσι θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων
- Επική ατάκα Καραλή σε Ντουπλάντις: «Μήπως να ασχοληθείς μόνο με το τραγούδι;» (vid)
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του στον προημιτελικό όμιλο του Champions League
- Εθνικές ομάδες πόλο: Οι κληρώσεις για τα προκριματικά τουρνουά των World Cup Ανδρών και Γυναικών
- Ο Εμπαπέ βγάζει δίπλωμα οδήγησης
- Η Βέρντερ Βρέμης ακύρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω της ICE
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442