Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάικλ Κίτον: Μπάτμαν ξανά μετά από 32 χρόνια

Μάικλ Κίτον: Μπάτμαν ξανά μετά από 32 χρόνια

Ο Μάικλ Κίτον επιβεβαίωσε πως θα ενσαρκώσει ξανά τον Μπάτμαν, 32 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στην ομώνυμη ταινία του Τιμ Μπάρτον.

Ο Μάικλ Κίτον ήταν ο πρώτος που έδωσε κινηματογραφική μορφή στον θρυλικό χαρακτήρα κόμικ και όλοι όσοι ακολούθησαν, κατά καιρούς έχουν συγκριθεί με τον δικό του Μπάτμαν και την αριστοτεχνικά «σκοτεινή» προσέγγισή του.

Σήμερα, 32 χρόνια μετά τον πρώτο Μπάτμαν και 29 χρόνια μετά το sequel, ο Μάικλ Κίτον επίσημα επιστρέφει στο ρόλο που τον ανέδειξε.

Πρόκειται για την ταινία «The Flash» με τον Έζρα Μίλερ στο ρόλο του γνωστού ήρωα κόμικ.

Ως προς την υπόθεση, οι πληροφορίες του IMDB και του AVClub κάνουν λόγο για την μεταφορά της ιστορίας κόμικ όπου ο Flash δημιουργεί ένα παράλληλο σύμπαν, στο οποίο ο Μπάτμαν έχει αναδειχθεί σε ήρωα της πόλης για 30 χρόνια.

Οι Μπεν Άφλεκ και Ρόι Λίβινγκστον θα πλαισιώσουν τους Μίλερ-Κίτον στο καστ, ενώ ο Άντι Μουσέτι (The It) θα σκηνοθετήσει την ταινία.

Ο Κίτον είχε δεχθεί εδώ και μήνες σχετική πρόταση για να συμμετάσχει στην ταινία, όμως είχε εκφράσει σοβαρές αμφιβολίες για την ασφάλεια των γυρισμάτων, που λαμβάνουν χώρα στην Αγγλία.

Όταν έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαίωσεις, συμφώνησε με την παραγωγή μιας ταινίας η οποία θα παρουσιάσει επίσης για πρώτη φορά σε κινηματογραφική ιστορία μυθοπλασίας τον χαρακτήρα της Supergirl, που θα υποδυθεί η Σάσα Κάγιε.

Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους το Νοέμβριο του 2022.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024