
Κοροναϊός: Άλλη μια δύσκολη εφημερία για το Λαϊκό – Λυγίζουν τα νοσοκομεία υπό το βάρος της πανδημίας
Δραματικές είναι οι εφημερίες στα νοσοκομεία της Αττικής, τα οποία «λυγίζουν» υπό το βάρος της πανδημίας.
Άλλη μια εφημερία «τρόμου» πέρασε το Λαϊκό νοσοκομείο, αφού τα ασθενοφόρα έφθαναν το ένα μετά το άλλο. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή καθώς στα περισσότερα νοσοκομεία της Αττικής δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια.
Στο Λαϊκό, έχουν δημιουργηθεί πέντε κλινικές Covid από τις δύο που υπήρχαν αρχικά.
Σύμφωνα με τον Αιμίλιο Κακλαμάνο, καρδιολόγο, οι κλινικές των νοσοκομείων, και ιδιαίτερα οι κλινικές Covid, είναι σχεδόν γεμάτες, με τους γιατρούς να δημιουργούν επιπλέον κλίνες ΜΕΘ προκειμένου να νοσηλευτούν ασθενείς.
«Δυστυχώς η κατάσταση δε φαίνεται να βελτιώνεται».
Βέβαια το γεγονός αυτό λειτουργεί ως τροχοπέδη για τη νοσηλεία των λοιπών ασθενών, οι οποίοι δεν μπορούν να βρουν κενό κρεβάτι σε ΜΕΘ.
«Θα έπρεπε να είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, να είχαν δημιουργηθεί κρεβάτια», κατέληξε ο κ. Κακλαμάνος.
- Επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουρίνιο
- Τέμπη: Κλειστές έως τις 22 Μαΐου οι σήραγγες λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης
- Τι είδους ειρήνη εξυπηρετεί τη Ρωσία στη Μέση Ανατολή;
- Η κόρη της Άννα Γουίντουρ χωρίζει από τον σύζυγό της – Δύο εβδομάδες πριν εμφανίστηκαν μαζί στο Met Gala
- Ο ΠΟΥ να κηρύξει την κλιματική αλλαγή «έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας» – 600.000 θάνατοι στην Ευρώπη από τη ρύπανση του αέρα
- Ρωσία: Γονείς – τέρατα κρατούσαν το 2χρονο παιδί τους μέσα σε φέρετρο και το βασάνιζαν – Αδιανόητο έγκλημα


