Σάντος : «Είμαι ξεκάθαρα εναντίον της European Super League»
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη δημιουργία της European Super League.
Την αντίθεση του στα σχέδια για δημιουργία της European Super League εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.
Ο 66χρονος τεχνικός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Λισαβόνας, «Renascenca», εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στην UEFA και παράλληλα την αντίθεση του με τη δημιουργία της κλειστής λίγκας, τονίζοντας πως δεν έχει να προσφέρει τίποτα θετικό στο ποδόσφαιρο.
«Είμαι εντελώς εναντίον της European Super League και δεν μου φαίνεται ότι η διοργάνωση μπορεί και να διεξαχθεί. Δεν φέρνει τίποτα θετικό στο ποδόσφαιρο. Πώς μπορεί να υπάρξει αύξηση της ποιότητας με μείωση της ανταγωνιστικότητας και των εσόδων;», ανέφερε χαρακατηριστικά ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.
- Η επιστροφή των superheroes, το πείραμα του Τομ Κρουζ και η Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν: Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του 2026
- Ριφιφί για 500 ευρώ σε κατάστημα παιχνιδιών στον Κολωνό – Αναζητούνται οι δράστες
- Η Κύπρος ανέλαβε την προεδρία της ΕΕ – Συγχαρητήριο μήνυμα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών
- «Τελειώνει» από την Τσέλσι ο Μαρέσκα – «Μπαράζ» δημοσιευμάτων για το μέλλον του στην Αγγλία
- Οι ψηφιακοί στρατιώτες εφορμούν – Η νέα απειλή στρατιωτικοποίησης των παιδιών
- Ελβετία: Δεκάδες νεκροί και εκατό τραυματίες από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά – Η γιορτή μετατράπηκε σε εφιάλτη



