Ακόμη το ταλαιπωρεί η ΕΠΟ με τους ημιτελικούς του Κυπέλλου
Μια εβδομάδα πριν τους επαναληπτικούς και οι τέσσερις ομάδες δεν γνωρίζουν πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθούν οι ρεβάνς – Το σενάριο που εξετάζουν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
ΕΠΟ… το μεγαλείο σου.
Μπορεί να βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν τους επαναληπτικούς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, αλλά ακόμα οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, δεν γνωρίζουν πότε θα πραγματοποιηθούν οι ρεβάνς.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έχει ορίσει ακόμα τους επαναληπτικούς στα ζευγάρια ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα διεξαχθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να πραγματοποιηθούν σε διαφορετικές ημέρες.
Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη το Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα και την Μεγάλη Πέμπτη το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όταν η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοινώσει και επίσημα τις ημερομηνίες των αγώνων.
Υπενθυμίζουμε ότι στα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι στους Ζωσιμάδες 1-1, ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0.
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Αγρότες: Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – «προθύμων», θολό αν και ποιους εκπροσωπούν – Συνεδριάζει αύριο για κλιμάκωση η Πανελλαδική Επιτροπή
- Καταδίκη του βανδαλισμού στους Κίονες της Μητρόπολης από τον Δήμο Αγρινίου
- Κρήτη: Στην εντατική 19χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη
- Τσουκαλάς: «Οι επόμενες εκλογές είναι μαραθώνιος αντοχής» λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ


