Η εβδομάδα των επιστροφών ολοκληρώθηκε στον φετινό κύκλο του MasterChef.

Πέντε παίκτες που αποχώρησαν και συγκεκριμένα η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Αλέξανδρος Συνοδινός, η Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Ιωάννης Αυλωνίτης και ο Νίκος Σκορδάκης, γύρισαν ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Μάλιστα, στο αποψινό επεισόδιο είδαμε την έντονη ενόχληση του Ιωάννη με τη συμπεριφορά της Μαρίνας, αφού η παίκτρια μεταφέρει πράγματα από όσα συμβαίνουν έξω, χωρίς όμως να ισχύουν, με σκοπό να ρίξει κάποιους συμπαίκτες της ψυχολογικά.

«Έχω πιάσει τη Μαρίνα να μεταφέρει πράγματα από έξω, τα οποία δεν ισχύουν»

«Είναι μια πολύ καλή στρατηγική. Έχω πιάσει τη Μαρίνα να μεταφέρει πράγματα από έξω, τα οποία δεν ισχύουν. Μπορεί ο έξω κόσμος να λέει ότι λατρεύει την Μαργαρίτα και με το δίκιο του.  Όταν μπαίνει η Μαρίνα και μεταδίδει πράγματα που δεν ισχύουν για τη Μαργαρίτα, η Μαργαρίτα δεν είναι χαζή να μην το καταλαβαίνει. Ξέρει τι γίνεται στον κόσμο. Όταν τέτοια άτομα χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές και καλά ότι θα σου χαλάσω την ψυχολογία, για να ανέβω μαγειρικά, αυτά τα άτομα δεν πάνε μπροστά στη ζωή τους.», είπε ο Ιωάννης φανερά ενοχλημένος.

Δείτε στο  βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο