SMS στο 13033: Πότε θα σταματήσουν – Τι απαντά ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Τι θα γίνει με τα SMS το Πάσχα
Πιθανότατα εντός του Μαΐου θα σταματήσει η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033 για την κυκλοφορία των πολιτών, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.
«Άμα ανοίξει η εστίαση, άμα επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις θεωρώ ότι πλέον θα λείπουν και οι λόγοι (για SMS). Νομίζω ότι ο καθοριστικός μήνας για όλα αυτά θα είναι ο Μάης», τόνισε ο υπουργός.
Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε στο ΣΚΑΪ ότι μακάρι να τελείωναν και από αύριο τα SMS ωστόσο χρειάζεται για έναν μήνα ακόμη λίγη αυτοσυγκράτηση και αυτοπεριορισμός από όλους.
Τι θα γίνει με τα SMS το Πάσχα
Όσον αφορά το Πάσχα και σύμφωνα με πληροφορίες η μετακίνηση τις πασχαλινές ημέρες θα γίνεται με 6 στο 13033 για εορτασμό σε σπίτια αλλά με λίγα άτομα στο πασχαλινό τραπέζι.
Ενδεχομένως να υπάρξει παράταση της απαγόρευσης για μετά τις 9 καθώς οι λειτουργίες κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ολοκληρώνονται πιο αργά.
- ΗΠΑ: Αντιδράσεις στο Κογκρέσο για την αποστολή τουρκικών F-16 στην κατεχόμενη Κύπρο
- Νετανιάχου: Συντρίβουμε το τρομοκρατικό καθεστώς στο Ιράν – Πλήττουμε και κατατροπώνουμε τους εντολοδόχους του
- Νορβηγία: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη υπόπτου μετά από περιστατικό σε συναγωγή στο Τρόντχαϊμ
- Σαμσουνσπόρ – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-3: «Αγκαλιά» με την πρόκριση οι Ισπανοί
- Μονακό – Ολυμπιακός 81-80: «Ερυθρόλευκη»… αυτοκτονία στο Πριγκιπάτο
- Europa League: Πρώτο βήμα για Άστον Βίλα (1-0) και Πόρτο (2-1), χωρίς νικητή το Μπολόνια – Ρόμα (1-1)

