
Ηράκλειο: Διαμαρτυρία με… push ups για τα κλειστά γυμναστήρια
Ιδιοκτήτες γυμναστηρίων γέμισαν αθλητικά παπούτσια και εξαρτήματα γυμναστικής την πλατεία.
Τα γυμναστήρια εδώ και μήνες παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και μια πρωτότυπη διαμαρτυρία έλαβε χώρα σήμερα στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο.
Ιδιοκτήτες γυμναστηρίων γέμισαν αθλητικά παπούτσια και εξαρτήματα γυμναστικής την πλατεία, μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο των επιχειρήσεών τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και για τα «ανύπαρκτα», όπως ανέφεραν μέτρα στήριξης από την πολιτεία.
Μάλιστα κρατώντας τις αποστάσεις έκαναν και μια σειρά από γυμναστικές ασκήσεις όπως γράφει το creta24.gr, ενώ σε δηλώσεις του τόνισαν πως τα γυμναστήρια απειλούνται με αφανισμό και ζητούν να ανοίξουν άμεσα.
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
- Αύξηση σχεδόν 30% στους θανάτους στη Γαλλία κατά τον καύσωνα του Ιουνίου
- Εξελέγη το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
- Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 42χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο
- Συνέντευξη Τσίπρα στο Politico: Η Ελλάδα πρέπει να περιορίσει τις στενές σχέσεις της με το MAGA – Τι είπε για οικονομία και 2015
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος που επιχείρησε να χτυπήσει με λουρί σκύλου την 9χρονη ανιψιά του

