«Καθημερινά έκανα 2 ώρες αερόβια γυμναστική, μέχρι να νιώθω ότι πονούσε το σώμα μου. Είχα φτάσει 39 κιλά. Φοβήθηκα» εξομολογείται η Αντιγόνη Θάνου.

Τη σιωπή της έσπασε η δημοσιογράφος Αντιγόνη Θάνου η οποία μίλησε για τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας και της βουλιμίας.

Η Αντιγόνη Θάνου εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά: «Η νευρική ανορεξία μού χτύπησε την πόρτα στα 15 μου. Ξεκίνησε πολύ αθώα… Ήθελα να χάσω κιλά. Δεν πήγα ποτέ σε διατροφολόγο, τεράστιο λάθος!».

«Καθημερινά έκανα 2 ώρες αερόβια γυμναστική, μέχρι να νιώθω ότι πονούσε το σώμα μου. Είχα φτάσει 39 κιλά. Φοβήθηκα. Έτρωγα μόνο το πρωί ένα μήλο και το μεσημέρι ένα πορτοκάλι. Στα 39 κιλά δεν έχεις τη δύναμη να κάνει τίποτα. Ξυπνούσα το πρωί και ζαλιζόμουν» εξομολογήθηκε.

«Το πρώτο καμπανάκι ήρθε όταν πήγα στον γυναικολόγο, γιατί για ένα χρόνο δεν είχα περίοδο καθόλου. Ο γυναικολόγος μου είπε «σε ένα μήνα θα βρεθείς σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου ή πρέπει να δεις ψυχολόγο». Όταν άκουσα για ψυχολόγο άρχισα να ουρλιάζω, με όλους τα είχα βάλει. Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη όταν ήμουν 39 κιλά και έβλεπα έναν άνθρωπο που έπρεπε να χάσει κι άλλα κιλά. Μου έλεγαν ότι πρέπει να πάρεις βάρος και ένιωθα ότι θέλουν το κακό μου. Όταν άρχισα να παίρνω βάρος, πέρασα στο άλλο άκρο, της βουλιμίας».

Και κατέληξε λέγοντας: «Τελείωσα με τη νευρική ανορεξία όταν ξεκίνησα τη σχολή να σπουδάσω. Είπα «έχεις όνειρα, δεν μπορείς να ζεις έτσι».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr