Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης ψάχνει δουλειά για τον Παναγιώτη Βασιλάκο – «Ρεσεψιονίστ σε σπα»
Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν στο Ράδιο Αρβύλα με αφορμή το πρόωρο τέλος του Battle of the Couples και του ντεμπούτου του Βασιλάκου στην παρουσίαση.
Μια από τις… αγαπημένους τους εκπομπές και την είδηση του προώρου τέλους της σχολίασαν στο Ράδιο Αρβύλα με επικές ατάκες.
Η παρέα της εκπομπής βάλθηκε μάλιστα να αποκαταστήσει τον Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκο που έμεινε χωρίς δουλειά αλλά και χωρίς σύντροφο.
Πριν λίγες μέρες μάθαμε για το τέλος της σχέσης του με την Νικολέττα δια στόματος της ίδιας ενώ το τηλεοπτικό του ντεμπούτο πήγε κατά διαόλου.
Οι Ράδιο Αρβύλα σχολίασαν το ομολογουμένως απότομο φινάλε του ριάλιτι Battle of the Couples ενώ δεν δίστασαν να κάνουν και δημοψήφισμα για το επαγγελματικό μέλλον του Βασιλάκου.
Ακούστε τις ατάκες που ειπώθηκαν παρακάτω:
- Μέγαρα: SOS από 112 – «Φύγετε από υπόγειους και ισόγειους χώρους» – Πλημμυρικά φαινόμενα
- Οι ΗΠΑ πουλούν τεράστιες ποσότητες βομβών στον Καναδά αξίας 2,68 δισ. δολαρίων
- Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί να υπάρξει τρίτη θητεία Μητσοτάκη»
- Ειρηνικός: 4 νεκροί σε νέο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους με «ναρκωτικά»
- Τσεχία: Εκ νέου πρωθυπουργός ο τραμπιστής δισεκατομμυριούχος Μπάμπις
- Λιθουανία: Καταδικάστηκε για αντισημιτικές δηλώσεις ο ηγέτης ήσσονος κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού



