Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης ψάχνει δουλειά για τον Παναγιώτη Βασιλάκο – «Ρεσεψιονίστ σε σπα»
Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν στο Ράδιο Αρβύλα με αφορμή το πρόωρο τέλος του Battle of the Couples και του ντεμπούτου του Βασιλάκου στην παρουσίαση.
Μια από τις… αγαπημένους τους εκπομπές και την είδηση του προώρου τέλους της σχολίασαν στο Ράδιο Αρβύλα με επικές ατάκες.
Η παρέα της εκπομπής βάλθηκε μάλιστα να αποκαταστήσει τον Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκο που έμεινε χωρίς δουλειά αλλά και χωρίς σύντροφο.
Πριν λίγες μέρες μάθαμε για το τέλος της σχέσης του με την Νικολέττα δια στόματος της ίδιας ενώ το τηλεοπτικό του ντεμπούτο πήγε κατά διαόλου.
Οι Ράδιο Αρβύλα σχολίασαν το ομολογουμένως απότομο φινάλε του ριάλιτι Battle of the Couples ενώ δεν δίστασαν να κάνουν και δημοψήφισμα για το επαγγελματικό μέλλον του Βασιλάκου.
Ακούστε τις ατάκες που ειπώθηκαν παρακάτω:
- Ιταλία: Διαδηλωτές οργάνωσαν καθιστική διαμαρτυρία στην Πίζα – Εμπόδισαν τη μεταφορά στρατιωτικού υλικού
- Volley League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο Μετς για το 1-0 στους ημιτελικούς
- Λαριτζανί: Όποιος αισθάνεται δυνατός δεν βομβαρδίζει κατά τη διάρκεια διαδήλωσης
- Ο Δήμος Αγίου Νικολάου αιτείται την παραχώρηση του Αγροκηπίου Καλού Χωριού
- Τηλεφωνικές υποκλοπές: «Πρέπει να διερευνηθεί ξανά από τη Δικαιοσύνη»
- Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει με μια υπόθεση που κόβει την ανάσα




