Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διπλο…κουπάτος ο Στέφανος Διαμαντής στο Mega Saray Open

Διπλο…κουπάτος ο Στέφανος Διαμαντής στο Mega Saray Open

Ο Στέφανος Διαμαντής, Νο-63 στον κόσμο, κατέκτησε την 1η θέση στο διπλό του τουρνουά Mega Saray Open που έγινε στην Αττάλεια, ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό του μονού.

Τι κι αν επέστρεψε στα κορτ μόλις τον περασμένο Οκτώβριο και αφού είχε υποχρεωθεί να υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις. Τι κι αν από το Νο-17 της παγκόσμιας κατάταξης που είχε φτάσει τον Αύγουστο του 2018, βρέθηκε στην τρίτη 50άδα (σ.σ. στο Νο-102) τον ενάμιση χρόνο που υποχρεώθηκε να απουσιάσει από την ενεργό δράση. Ο Στέφανος Διαμαντής, επί τουρκικού εδάφους, έμοιαζε -σχεδόν- ασταμάτητος. Ο Έλληνας τενίστας, Νο-63 στον κόσμο, κατέκτησε την 1η θέση στο διπλό του τουρνουά Mega Saray Open που έγινε στην Αττάλεια, ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό του μονού.

Ο Διαμαντής, με συμπαίκτη τον Ολλανδό Άνκερ, κατέκτησαν την κορυφή του διπλού, επικρατώντας στον τελικό 6/2 7/5 των Γκέργκελι (Σλοβακία)/Λέγκνερ (Αυστρία), ενώ στο μονό, έφτασε ως τον τελικό (μετά από τέσσερις νίκες), όπου ηττήθηκε 6/3 6/0 από τον Ιάπωνα Τοκίντο Όντα.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης με συμπαίκτη τον Τούρκο Χακάν Γκουνγκόρ έφτασε έως τα προημιτελικά του διπλού, ενώ έδωσε έναν αγώνα τόσο στο κυρίως ταμπλό, όσο και στο γκρουπ της «παρηγοριάς».

Οι δύο Έλληνες τενίστες από αύριο έως και τις 23 Απριλίου, θα συμμετέχουν σε ένα ακόμη τουρνουά που θα γίνει στην Αττάλεια και συγκεκριμένα το MTA Open.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024