Απώλεια βαθμών για την Ίντερ κόντρα στη Νάπολι αλλά χωρίς μεγάλο κόστος. Η ομάδα του Κόντε ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στους «παρτενοπέι» ωστόσο έχει απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Μίλαν που είναι στο -9. Έχασαν έδαφος για την τετράδα οι γηπεδούχοι.
Η Ίντερ έφτασε κοντά στο γκολ στο 27’ αλλά ο Ινσίνιε που είχε γυρίσει στην άμυνα έκοψε σωτήρια ενώ στο 29′ ο Λουκάκου είχε δοκάρι με προβολή. Στο 36′ και έπειτα από σέντρα του Ινσίνιε ο Χαντάνοβιτς έχασε την μπάλα που χτύπησε στον Ντε Φράι κι από κει κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 55’ μετά από διώξιμο του Μανωλά ο Έρικσεν έπιασε απίθανο σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή κι έκανε το 1-1 με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ στη συνέχεια αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους