Επίσημο : Η Μπάγερν έριξε… άκυρο στην European Super League
Η Μπάγερν είναι αντίθετη στην European Super League πλέον και επίσημα, με τον Καρλ-Χάινζ Ρουμενίγκε να αναφέρει πως οι Βαυαροί εμπιστεύονται το Champions League.
Aντίθετη στη European Super League είναι πλέον και επίσημα η Μπάγερν, με τον Καρλ-Χάινζ Ρουμενίγκε να αναφέρει ότι οι Βαυαροί έχουν εμπιστοσύνη στο Champions League.
Ο Καρλ-Χάινζ Ρουμενίγκε ανακοίνωσε το άκυρο που «έριξε» η Μπάγερν στη νεοσύστατη λίγκα, η οποία πλέον δεν θα έχει καμία από τις μεγάλες γερμανικές ομάδες, καθώς ίδια στάση με την πρωταθλήτρια Ευρώπης έχουν οι Ντόρτμουντ και Λειψία.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρουμενίγκε πήρε τη θέση του Αντρέα Ανιέλι και έγινε ο νέος επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA.
«Η Μπάγερν δεν συμμετείχε στα πλάνα για τη δημιουργία της Super League. Έχουμε πειστεί πως το Champions League εγγυάται μια αξιόπιστη βάση για το ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω πως η Super League θα λύσει τα οικονομικά ζητήματα των Ευρωπαϊκών ομάδων που έχουν προκληθεί από τον κορωνοϊό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρλ-Χάινζ Ρουμενίγκε.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»