Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ατάκα του Λάσο για τον Παναθηναϊκό

Η ατάκα του Λάσο για τον Παναθηναϊκό

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τα παιχνίδια των πλέι οφ της Euroleague με την Αναντολού Εφές και θυμήθηκε το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, τη σεζόν 2018-2019.

Αντίστροφα για τα παιχνίδια των πλέι οφ της Euroleague με την Αναντολού Εφές μετρούν άπαντες στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ισπανική ομάδα να αντιμετωπίζει τους Τούρκους με μειονέκτημα έδρας.

Ο Πάμπλο Λάσο μιλώντας για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, θυμήθηκε τα παιχνίδια που είχαν δώσει οι Μαδριλένοι με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2018-2019, όταν είχαν αντιμετωπίσει τους Πράσινους και είχαν πάρει την πρόκριση στο Final Four με 3-0.

«Νιώθω πολύ ήρεμος… Ο Σέιν Λάρκιν είναι ο πιο… εκρηκτικός παίκτης στην EuroLeague. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, όχι όμως καθοριστικό. Τα playoffs της EuroLeague είναι μια σημαντική στιγμή. Παίζουν μόνο οι οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Υπάρχουν χρονιές που είσαι το φαβορί, ενώ κάποιες άλλες υποφέρεις από τραυματισμούς.

Μια φορά στη σειρά με την Νταρουσάφακα πήγαμε στην Τουρκία ενώ μας είχαν κερδίσει εδώ. Μια άλλη χρονιά νικήσαμε τον Παναθηναϊκό με 3-0, αλλά ήταν πολύ δύσκολο (σ.σ. τη σεζόν 2018-19). Η Ρεάλ έχει κερδίσει τον σεβασμό, επειδή ακριβώς έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη διαδικασία, να διεκδικούμε δηλαδή τη συμμετοχή στην τελική φάση. Τώρα ξεκινά μια νέα ιστορία και πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024