Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λευτέρης Λαζάρου: «Άνοιγμα εστίασης με ατομική ευθύνη»

Λευτέρης Λαζάρου: «Άνοιγμα εστίασης με ατομική ευθύνη»

Τον τρόπο με τον οποίο γίνονταν μέχρι σήμερα οι έλεγχοι στους χώρους εστίασης κατήγγειλε ο σεφ και επιχειρηματίας Λευτέρης Λαζάρου, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα, όταν επαναλειτουργήσει η εστίαση

Τον τρόπο με τον οποίο γίνονταν μέχρι σήμερα οι έλεγχοι στους χώρους εστίασης κατήγγειλε ο σεφ και επιχειρηματίας Λευτέρης Λαζάρου, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα, όταν επαναλειτουργήσει η εστίαση.

Ο καταξιωμένος σεφ πρότεινε ο έλεγχος των καταστημάτων να μη γίνεται από πολλά άτομα, καθώς έτσι ενημερώνονται και τα υπόλοιπα μαγαζιά της περιοχής. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «SocialNet», υπογράμμισε ότι η παράβαση μπορεί να πιστοποιηθεί με μία φωτογραφία και έναν μάρτυρα, και υπογράμμισε το θέμα της «ατομικής ευθύνης» στο άνοιγμα του τουρισμού.

Η επόμενη ημέρα

«Η επανεκκίνηση θα είναι πολύ δύσκολη και θα πρέπει να βάλουμε πολύ… νερό στο κρασί μας, τόσο εμείς όσο και οι επισκέπτες μας. Υπάρχει θυμός στον κόσμο και δεν ξέρω πόσο εύκολα θα περάσουμε από το ένα στάδιο στο άλλο. Επίσης, ακόμα δεν γνωρίζουμε τα μέτρα που θα ισχύσουν για το άνοιγμα της εστίασης. Οι εργαζόμενοι έχουν οικογένειες και πρέπει να νιώσουν ασφάλεια από τον επισκέπτη, όπως και ο επισκέπτης από τους εργαζόμενους. Η ατομική ευθύνη είναι σημαντική για να είναι επιτυχημένο το άνοιγμα της εστίασης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο καταξιωμένος σεφ, και αναφερόμενος στα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν, ο κ. Λαζάρου πρόσθεσε:

«Πρέπει να υπάρξει επιδότηση για μηχανήματα καθαρισμού του αέρα. Επίσης, πρέπει να τηρηθούν οι αποστάσεις από όλους. Και αυτό θα πρέπει να το σεβαστούν όλοι οι συνάδελφοι. Θα πρέπει να γίνονται περισσότεροι έλεγχοι και οι παραβάτες θα πρέπει να τιμωρούνται. Την προηγούμενη φορά έμπαιναν μέσα στα μαγαζιά μία ολόκληρη ομάδα για να κάνει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ενημερώνονται και τα υπόλοιπα μαγαζιά. Αυτό δεν χρειάζεται. Μία φωτογραφία με ένα σύγχρονο κινητό και ένα μάρτυρα αρκούν για να επιβεβαιωθεί η παράβαση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024